Activiteiten

Quiz
Dit jaar organiseren we opnieuw de enige echte VOACH-KWIS.
Een amusante quiz voor jong en oud, waar een leuk extraatje aan vasthangt voor onze seniors: dé zuipbeker. Nodig vrienden en familie alvast uit en kom je intellectuele kant ook eens tonen!

De quiz gaat door op 24 september 2016.

Kerstfeestje
Een gezellige namiddag vol sport en spel voor onze jeugdploegen.

De datum wordt later bekend gemaakt.

Nieuwjaarsreceptie
Na het grote succes van de voorbije jaren, nodigen we jullie dit jaar weer uit op onze nieuwjaarsreceptie. Bij een hapje en drankje kunnen we reflecteren over het voorbije jaar, en onze goede voornemens voor het komende jaar uitwisselen. Voor al onze seniorleden, ouders van onze jeugdleden, sponsors, trainers, coaches en bestuursleden.

Telkens op de 2de vrijdag van januari.

Jeugddag
Het volleybalseizoen loopt ten einde en dat moet toepasselijk afgesloten worden. Na een uitgebreid ontbijt, volgt een heus volleybaltornooi voor onze jeugdleden en hun ouders.

Telkens op paasmaandag.

Jeugdweekend
Het jeugdweekend van Voach is ondertussen een vaste waarde geworden.

Een weekendje vol plezier, sport en spel voor onze jeugdploegen (preminiemen à scholieren) en hun begeleiders! Onze locatie blijven we uiteraard trouw en ook dit jaar vertoeven we in ‘De Hoge Rielen’ te Kasterlee.

Beachvolley Galbergen
Beachvolley Galbergen is het prestigieuze beachvolleybaltornooi van VOACH, op de terreinen van de Galbergen waaraan elk jaar 150 ploegen, verspreidt over 2 dagen, deelnemen. Om deze grootse realisatie mogelijk te maken, verwachten wij elk jaar opnieuw een helpende hand van al onze spelers (en/of hun ouders).

Telkens tijdens het eerste weekend van juli.