Jeugddag 2016

Op paasmaandag 28 maart gaat de jaarlijkse jeugddag van Voach door. Wat staat er op het programma?

Om 9u00 worden jullie verwacht in de kantine voor een heerlijk ontbijt: broodjes, sandwiches, beleg, yoghurt, spek en eieren, fruitsap, chocomelk, fruit,… staat klaar om jullie buikjes te vullen. Vanaf 10u00 starten we met ons volleybaltoernooi. De jeugdleden kunnen samen met de mama’s, papa’s, broers en zussen hun volleybaltalenten bovenhalen. Dus: Alle leeftijden, jongens, meisjes,… op één volleybalveld!

Afhankelijk van het aantal inschrijvingen wordt er mogelijk in 2 shiften gegeten ‘s morgens. Hiervan wordt je per sms op de hoogte gebracht op zaterdag 26 maart.
Shift 1: 9u00
Shift 2: 10u00

’s Middags voorzien we croque monsieur aan democratische prijzen. Deze worden gewoon ter plaatse betaald, maar je moet wel vooraf reserveren. (kwestie van een juist aantal in te kunnen schatten)

Tot ongeveer 16u00 wordt er verder gevolleybald, waarna het de beurt is aan onze senioren. Onze heren nemen de strijd op tegen aartsrivaal Molvoc en verwachten een volle zaal supporters om hen mee naar de overwinning te loodsen! Maak zeker nog wat extra reclame, want vanaf dan is iedereen welkom!

Een dag gezellig samenzijn met onze jeugd en hun familie, niet te missen dus!
Vergeet ook zeker je sportgerief (in het bijzonder je sportschoenen) niet!

Inschrijven via deze link!